Nyheder

Her finder du en oversigt over nyheder fra Socialtilsyn Midt. Du kan også tilmelde dig vores Nyhedsservice og modtage en mail, når vi har lagt en nyhed på hjemmesiden.

DR-dokumentaren om Tvind

DR1 sender to dokumentarudsendelser den 24. og 31. oktober 2017 med titlen "Afsløret - Tvinds nye imperium".

Udsendelserne sætter fokus på Småskolen ved Nakkebølle Fjord, og om en række sociale tilbud har så tætte relationer, at de lovgivningsmæssigt skal betragtes som en koncernlignende konstruktion; det vil sige som en del af ”Tvind”.

Socialtilsynet er sat i verden for at sikre, at de mest udsatte børn, unge og voksne får trygge sociale tilbud baseret på faglighed og kvalitet. Socialtilsynet fører også tilsyn med, at kommunerne får det, de betaler for hos opholdsstederne.

Se socialtilsynets fakta i sagen her.